Verzending & Levering

Levertijd
We streven ernaar de bestellingen zo snel mogelijk te laten bezorgen. De gemiddelde levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en TransMission. PostNL bezorgt pakketjes van maandag t/m zaterdag. Palletzendingen worden door TransMission bezorgd van maandag tot vrijdag. We leveren in Nederland en België.

Bestellingen met een waarde van € 50,- worden gratis verzonden. Je betaalt € 5,95 verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,-.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u automatisch een verzendbevestiging met een track en trace code. Het kan zijn dat deze e-mail in uw spam/ongewenste e-mailbox terecht komt. Met de track en trace code kunt u vanaf 0:00 op de dag van bezorging het tijdvak zien waarin uw bestelling wordt bezorgd.

Hoe wordt mijn pakket verzonden?

Uw pakket wordt verzonden in de originele verpakking of met een omdoos. We versturen pakketten in Nederland en België met PostNL en DPD. Palletzendingen worden bezorgd door TransMission.

Wat gebeurt er als mijn pakket niet bezorgd kan worden?

Bent u niet thuis op het eerste bezorgmoment? Dan probeert de bezorger uw pakketje bij de buren af te geven indien u hier geen bezwaar tegen hebt gemaakt bij het bestellen. U ontvangt dan een briefje in uw brievenbus waar het pakket is afgeleverd. Is dit niet gelukt? Dan neemt de bezorger het pakket weer mee en ontvangt u een briefje in de brievenbus met verdere instructies om uw pakket te ontvangen.